Μείωση τιμών για στάθμευση σε Κολώνα και πρώην Φυλακές.


Σε πρόταση για τη μείωση της τιμής του ημερήσιου αντιτίμου για τη στάθμευση των οχημάτων στα δύο μεγάλα parking που βρίσκονται απέναντι από το Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο και στην περιοχή της Κολώνας προχώρησε η δημοτική αρχή κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε χθες. Έτσι σε αυτούς τους δύο χώρους στάθμευσης οι οδηγοί των οχημάτων που θα σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους θα πληρώνουν πενήντα λεπτά, αντί για δύο ευρώ. Η τιμή αφορά τη δυνατότητα για μία ολόκληρη ημέρα στάθμευσης, αλλά όχι για περισσότερες από τέσσερεις. Είναι προφανές ότι ο Δήμος της Αίγινας θέλει να αποφύγει την επανεμφάνιση της εικόνας με τα δεκάδες αυτοκίνητα που παραμένουν παρατημένα στο ίδιο σημείο για μία ή περισσότερες εβδομάδες.

Ο Δήμαρχος της Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης κατά την παρουσίαση της πρότασης διευκρίνισε ότι το μισό ευρώ ουσιαστικά θα βοηθήσει ώστε να συνεχίσει να υπάρχει ένας έλεγχος στα μεγάλα parking και να μην υπάρχουν φαινόμενα ασυδοσίας. Συμπλήρωσε επίσης ότι στις ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης που βρίσκονται κοντά στο κέντρο η τιμή παραμένει δύο ευρώ, με τα οποία πλέον ο οδηγός θα μπορεί να σταθμεύει το όχημα του για μία ημέρα. Ενώ και σε αυτή την περίπτωση ισχύει η μέγιστη διάρκεια παραμονής των τεσσάρων ημερών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png