Επιβολή προστίμου 400 ευρώ, για απόρριψη κλαδεμάτων σε κοινόχρηστο χώρο.

20191001_132959-prostima5.jpg

Ένα ακόμη πρόστιμο επιβλήθηκε με απόφαση του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, για παράβαση του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου Αίγινας. Πιο συγκεκριμένα η επιβολή προστίμου, ύψους 400 ευρώ (σύμφωνα με το άρθρο 8 του Κανονισμού Καθαριότητας) αφορά την απόρριψη κλαδεμάτων σε κοινόχρηστο χώρο. Η απόφαση έχει ημερομηνία έκδοσης 6 Αυγούστου 2021. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Στις αποφάσεις για την επιβολή των προστίμων προβλέπεται η δυνατότητα ένστασης. Σύμφωνα με σχετική απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής: Τυχόν ενστάσεις επί των προστίμων που αφορούν βεβαιωμένες παραβάσεις του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου εξετάζονται από την αρμόδια Επιτροπή Ενστάσεων. Ένσταση μπορεί να υποβάλλει ο άμεσα ενδιαφερόμενος ή άλλο εξουσιοδοτημένο από τον ενδιαφερόμενο πρόσωπο. Η ένσταση υποβάλλεται στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επίδοση της πράξης στον υπόχρεο ή από τότε που αποδεδειγμένα έλαβε πλήρη γνώση αυτής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png