Οι αποφάσεις για τις προσλήψεις δύο οδηγών στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, δημοσιεύθηκαν σήμερα από την 2η ΔΥΠΕ.

 
Δύο αποφάσεις με θέμα την "Πρόσληψη λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δημοσιεύθηκαν σήμερα στην "Διαύγεια" από την Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου. Πρόκειται για προσλήψεις με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για κάλυψη επιτακτικών αναγκών ΔΕ Οδηγών (Γ' ή Δ' Κατηγορίας) με διάρκεια που ορίζεται για χρονικό διάστημα 24 μήνες.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με την απόφαση εντός πέντε  εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παρούσας υπογράφεται σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου από τον προσλαμβανόμενο και το Κ.Υ. Αίγινας.

Αντίγραφο της σύμβασης κοινοποιείται στην Υπηρεσία μας. Μετά την πάροδο απράκτου της ανωτέρω προθεσμίας ή σε περίπτωση δήλωσης του ενδιαφερόμενου περί μη αποδοχής της πρόσληψής του, η παρούσα απόφαση ανακαλείται.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png