Δημοσιεύθηκε σήμερα από την 2η ΥΠΕ πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την πρόσληψη ενός παιδιάτρου για το Κέντρο Υγείας Αίγινας, για χρονικό διάστημα δώδεκα μηνών.


Δημοσιεύθηκε σήμερα από την 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την πρόσληψη ενός παιδιάτρου για το Κέντρο Υγείας Αίγινας, για χρονικό διάστημα δώδεκα μηνών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Πιο συγκεκριμένα η πρόσκληση, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρει ότι: "H 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου, προκειμένου να καλύψει ανάγκες του Κέντρου Υγείας Αίγινας, ενδιαφέρεται για συνεργασία με έναν ιατρό ειδικότητας Παιδιατρικής καθεστώς έκδοσης, από μέρους του, δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του, σε πρωινό τακτικό ιατρείο για δύο ημέρες την εβδομάδα, πλήρους ωραρίου (7ώρο) για χρονικό διάστημα δώδεκα μηνών.

Σύμφωνα με την πρόσκληση η χρονική περίοδος υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 13-05-2022 έως και 17-05-2022. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος είχε προβεί σε σχετική ανακοίνωση για την προσωρινή λύση στην έλλειψη Παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png