Συμμετοχή Δήμου Αίγινας σε εκδήλωση για τον Ευνάρδο στη Γενεύη.

Δήμος Αίγινας. Ανακοίνωση.
Ο Δήμαρχος της Αίγινας κ. Θεοδόσης Σακκιώτης θα παραστεί κατόπιν προσκλήσεως από τον Ελληνο- Ελβετικό Σύλλογο “ Jean – Gabriel Eynard “ της Γενεύης σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στίς 22 Φεβρουαρίου 2013 στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης – Ελβετία.

Η Εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της επετείου 150 ετών από τον θάνατο του Ελβετού Φιλέλληνα Ευνάρδου . Θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις διακεκριμένων Ελλήνων και Ελβετών ιστορικών που αναφέρονται στην ζωή και την δράση του σημαντικού για την χώρα μας Ελβετού τραπεζίτη και ειδικότερα στη φιλική σχέση του με τον Ιωάννη Καποδίστρια, στην συμβολή του για την ανάπτυξη του φιλλεληνισμού στην Ευρώπη της εποχής εκείνης, στην οικονομική ενίσχυση του νέου Ελληνικού κράτους , τη συμμετοχή του στην ίδρυση του πρώτου χρηματο-πιστωτικιού ιδρύματος κλπ .

Ο Δήμαρχος Αίγινας θα έχει την ευκαιρία να απευθύνει χαιρετισμό όπου εκτός των άλλων θα αναφερθεί στο Ευνάρδειο Ανώτερο Σχολείο της Αίγινας , την σπουδαία συμβολή του στην εκπαίδευση όπως και στις ενέργειες του Δήμου για την αποκατάσταση και απόδοσή του στο κοινό ως χώρος λειτουργίας της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Αίγινας .


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png