Δήμος Αίγινας - Συνάντηση για τη διοργάνωση του καρναβαλιού.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8/2/2013 στίς 2 μμ η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Αίγινας κ. Θεοδόση Σακκιώτη με εκπροσώπους συλλόγων και φορέων με σκοπό να ανταλλαγούν γνώμες και απόψεις σχετικά με την διοργάνωση του εφετινού Αιγινήτικου καρναβαλιού .

Ο κ. Δήμαρχος στην εισήγησή του τόνισε την ανάγκη , ιδιαίτερα εν μέσω οικονομικής κρίσης , να δοθεί η ευκαιρία στούς κατοίκους και τούς επισκέπτες του νησιού μας να συμμετάσχουν στίς εκδηλώσεις του καρναβαλιού αντιδρώντας θετικά, με αισιοδοξία και χαμόγελο στα προβλήματα της καθημερινότητας πού όλοι βιώνουμε . Τέλος είπε οτι η εθελοντική συμμετοχή και προσφορά θα είναι το καθοριστικό σημείο για ακόμα μία επιτυχημένη διοργάνωση .

Οσοι Φορείς , Σύλλογοι , Ομάδες Δημοτών ή μαθητών ή μεμονωμένοι Δημότες επιθυμούν να συμμετάσχουν ή να προσφέρουν εθελοντική εργασία παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου ( ισόγειο Δημαρχείου ) η να τηλεφωνήσουν στο 2297320026 για να λάβουν σχετικές πληροφορίες Επίσης μπορούν να στείλουν e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..