Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Αίγινας.

Δελτίο Τύπου

Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Αίγινας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ανακοινώνει τις παρακάτω δραστηριότητες του Διοικητικού του Συμβουλίου:

Εκτελείται η εκπονηθείσα μελέτη για την ανακατασκευή των τουαλετών, αποθηκών, πλυντηρίων και αποδυτηρίων του γηπέδου της Αίγινας, που έχει τρία μέρη (κτιριακό, ηλεκτρολογικό και υδραυλικό). Το έργο δημοπρατήθηκε και την εκτέλεση του κτιριακού ανέλαβε ο μηχανικός κ. Μουσουλέας, ενώ τα ηλεκτρολογικά ο κ. Καλαφάτης και τα υδραυλικά ο κ. Πανταζής.

Εκτελείται η μελέτη της προμήθειας αξιοπρεπών και σύγχρονων καθισμάτων για τους φιλάθλους. Παραλείφθηκαν 1100 καθίσματα των οποίων η τοποθέτηση θα γίνει εντός του θέρους. Το Δ.Σ. ευχαριστεί τη μεταφορική Ζαφειρίας Αντ. Λαδά, που μετέφερε δωρεάν τις παλέτες με τα καθίσματα από την Αθήνα στην Αίγινα.

Ολοκληρώνεται η προμήθεια και εγκατάσταση σύγχρονων στεγάστρων για ομάδες και διαιτητές.
Συνεχίζεται η συντήρηση των εγκαταστάσεων του γηπέδου μπάσκετ και των περιφερειακών χώρων αθλοπαιδιών των Τοπικών Διαμερισμάτων. Το Δ.Σ. ευχαριστεί το σιδερά Νεκτάριο Μοίρα, που επισκευάζει τις μπασκέτες του Αθλητικού Οργανισμού δωρεάν.

Την 30-6-2008 με πρωτοβουλία του Αθλητικού Οργανισμού πραγματοποιήθηκε θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα με τίτλο «Το αηδόνι του αυτοκράτορα». Η παράσταση αποτέλεσε την πρώτη εκδήλωση στο πλαίσιο του πολιτιστικού καλοκαιριού 2008 του Δήμου Αίγινας με επαγγελματικό θίασο και γνωστούς ηθοποιούς.

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008 θα διεξαχθεί με την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ ο 26ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών, καθώς και αγώνες δρόμου 5 & 10 χλμ. Οι δήμοι της χώρας μπορούν να λάβουν μέρος στους δρόμους 5 & 10 χλμ με δημοτική ομάδα από απλούς πολίτες-δρομείς που θα εκπροσωπούν το Δήμο.

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Αίγινας έχει ορίσει υπεύθυνους για την δημιουργία δημοτικής ομάδας το μέλος του Δ.Σ. Ανθίππη Γελαδάκη (τηλ. 6948401486) και τον γυμναστή-μαραθωνοδρόμο Βασίλη Ζαμπέλη (τηλ. 6979449303). Παρακαλούνται όσοι και όσες ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος να επικοινωνήσουν με τους παραπάνω για ενημέρωση και συμμετοχή στη δημοτική ομάδα.

Ο πρόεδρος
Γεώργιος Τσατήρης