Δελτίο Τύπου Επιτροπής Κληροδοτημάτων Δήμου Αίγινας.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 τελέστηκε το ετήσιο Μνημόσυνο για τους Ευεργέτες του Δήμου στον Μητροπολιτικό Ναό και ακολούθησαν οι καθιερωμένες κληρώσεις στο Δημοτικό Κατάστημα.

Στην κλήρωση του Κληροδοτήματος ΙΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑ συμμετείχαν 39 κορίτσια. Κληρώθηκαν δυο από αυτά, καθένα από τα οποία θα εισπράξει το ποσό των ¤1.000 μετά το γάμο του.

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Εμμανουήλ Γιαννούλης τράβηξε τον πρώτο κλήρο που ήταν ο αριθμός είκοσι επτά (27) και αντιστοιχούσε στην Κουκούλη Γεωργία του Παντελεήμονος.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κ. Νικόλαος Γιαννούλης τράβηξε τον δεύτερο κλήρο που ήταν ο αριθμός τριάντα τρία (33) και αντιστοιχούσε στην Μωρόγιαννη Ιωάννα του Ευαγγέλου.

Τέλος σύμφωνα με την υπΆ αρ.1 /2013 απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής του ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΥ ΑΛΥΦΑΝΤΗ (ΡΑΚΕΙΟΥ) θα λάβει οικονομική ενίσχυση ύψους ¤3.000 η Αλυφαντή Μαρία- Ευαγγελία του Γεωργίου, φοιτήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png