Δελτίο του Δήμου Αίγινας για τις εκδηλώσεις του Ιωάννη Καποδίστρια.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα που εκπονήθηκε από τον Δήμο μας για τον εορτασμό της επετείου άφιξης & ορκωμοσίας του Πρώτου Κυβερνήτη της Νεότερης Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα ( 26-1-1828).

Η ημέρα αυτή καθιερώθηκε ως Δημόσια εορτή τοπικής Σημασίας με το υπ' αριθμ. 7 / 30-1-2012 Προεδρικό Διάταγμα.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθησαν, ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσιος Σακκιώτης,οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας , ο Σεβασμιώτος Μητροπολίτης Υδρας , Σπετσών Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, οι Αστυνομικές και Λιμενικές Αρχές του Τόπου , εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων οι δημότες και αντιπροσωπείες των Σχολείων στοιχειώδους και μέσης εκπαίδευσης.

Επίσης τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Κατσικάρης Δημήτριος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δρίτσας θεόδωρος, ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτριος Καρύδης ,ο εκπρόσωπος των ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Καλογερόγιαννης Αντώνιος, εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Ρηγόπουλος Γεώργιος,ο εκπρόσωπος της Πολιτικής Παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ κ. Κομνηνός Καμάμης,ο Αντιδήμαρχος Κέρκυρας κ. Μοναστηριώτης Αναστάσιος, ο Πρέσβης της Ουκρανίας κ. Volodymyr Shkurov, ο Α' Διπλωματικός Σύμβουλος της Ρώσικης Πρεσβείας κ. Vladimir Mystrenko, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Χρήστος Πάλλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Σπύρος Σπυρίδων, ο Αντιπρόεδρος του Ελληνοουκρανικού Επιμελητηρίου κ. Γεράσιμος Μπουγάς.