Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας για το φαινόμενο της διάβρωσης της πλαζ στην Αγία Μαρίνα.

Δήμος Αίγινας. Ανακοίνωση.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 20/3/2013 , έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου Αίγινας κ Θεοδόση Σακκιώτη , επίσκεψη – αυτοψία από κλιμάκιο αποτελούμενο απο τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Αιγαίου καθηγητή κ. Κων/νο Μουτζούρη , τον πλοίαρχο ΠΝ Δ/ντη Λιμενικών Υποδομών Υπ. Ναυτιλίας & Αιγαίου κ. Νίκο Σπανό και τίς κυρίες Παντελάκου και Γιαντζή Λιμενολόγους Μηχανικούς του Ε.Μ.Π. προκειμένου να εξετάσουν το πρόβλημα της διάβρωσης περιοχής πλάζ Αγίας Μαρίνας ( ελλάτωση της άμμου)

Μετά την πραγματοποίηση της αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου κ. Θεοδόση Σακκιώτη ,του Προέδρου Δημ. Κοινότητας Μεσαγρού κ. Δημήτρη Γκαρή , του Τοπ. Συμβούλου κ. Λάμπρου Ροδάκη και επιχειρηματιών της περιοχής θα ακολουθήσει έκδοση έκθεσης αυτοψίας προκειμένου να προσδιοριστούν οι περαιτέρω ενέργειες και παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να επιτευχθεί η αποκατάσταση της περιοχής στην προτέρα καλή κατάσταση και συγχρόνως να επισημανθούν τα αίτια που προκαλούν το φαινόμενο ώστε να γίνουν οι απαραίτητες επεμβάσεις.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png