Δήμος Αίγινας. Συνάντηση Δημάρχου Αίγινας με τον Πρόεδρο ΕΟΤ για θέματα υποστήριξης πρωτοβουλιών Δήμου Αίγινας.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα 24/4/2013 στα Γραφεία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού συνάντηση του Δημάρχου Αίγινας και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Πέτρου Πετρίτη με τον Πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Χρήστο Πάλλη και τον Γεν. Γραμματέα κ. Πάνο Λειβαδά.

Η προγραμματισμένη συνάντηση αφορούσε σε ζητήματα τουρισμού και ειδικότερα στις δυνατότητες του ΕΟΤ να υποστηρίξει πρωτοβουλίες του Δήμου Αίγινας που συνδέονται με το Φεστιβάλ Φιστικιού και την οργάνωση του Masters Beach Volley στο νησί μας.

Κατά την συζήτηση διαπιστώθηκε το υψηλό ενδιαφέρον του ΕΟΤ για μια σειρά πρωτοβουλιών που έχουν να κάνουν με την διεθνή υποστήριξη του Fistiki Fest 2013, σε ένα πλαίσιο διεύρυνσης του ορίζοντα υποστήριξης του φιστικιού ως προϊόντος με ονομασία προέλευσης.

Σημειώνεται, ότι υπήρξε πλήρης συμφωνία για τον τρόπο υποστήριξης του Fistiki Fest 2013 που σε κάθε περίπτωση αναδεικνύει την πολιτιστική φυσιογνωμία του νησιού μας και ενισχύει την τοπική επιχειρηματικότητα σε όλους τους τομείς
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png