Υποδοχές ξένων αποστολών στο Δήμο Αίγινας.

Πραγματοποιήθηκαν οι δύο προγραμματισμένες αφίξεις ξένων αποστολών από αδελφοποιημένες με την Αίγινα πόλεις και περιοχές στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Φιστικιού 2013 . Συγκεκριμένα την 18η Σεπτεμβρίου αφίχθει η αποστολή από την αδελφοποιημένη πόλη & περιοχή Σταρομπέσεβο Ουκρανίας με επικεφαλής τον περιφερειάρχη κ. Βασίλη Πανκό και την 19η Σεπτεμβρίου η αποστολή από την αδελφοποιημένη πόλη Λισούη Κίνας με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο της πόλης κ. Chen Ruishang.

 Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Θεοδόσης Σακκιώτης υποδέχθηκε τούς ξένους επισήμους στο λιμάνι και στη συνέχεια στο Δημαρχείο της Αίγινας και αφού τούς ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης του Δήμου να συμμετάσχουν στίς εκδηλώσεις για τη γιορτή της φιστικιάς τούς ευχήθηκε καλή παραμονή στην Αίγινα και τούς ζήτησε να μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους στούς Δημότες τους.
 Στην υποδοχή επίσης παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος - Πρόεδρος ΚΕΔΑ κ. Νίκος Τζίτζης ,ο Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου κ. Νίκος Γιαννούλης και ο Δημ. Σύμβουλος  -Αντιπρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού κ. Πέτρος Πετρίτης.