Δελτίο Τύπου. Συνάντηση Δημάρχου Αίγινας με Υπουργό Υγείας.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 11 Οκτωβρίου 2013 προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου της Αίγινας κ.Θεοδόσιου Γ.Σακκιώτη και του Ιατρού και Συντονιστή της Ομάδας εργασίας του τομέα Υγείας της Αίγινας κ. Αντώνη Πολυδώρου, με τον Υπουργό Υγείας κ.Άδωνι Γεωργιάδη, για θέματα που αφορούν στην οργάνωση της διαχείρισης προβλημάτων υγείας.
 
 Μεταξύ των άλλων επισημάνθηκε η αναγκαιότητα οργάνωσης και καλύτερης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας της Αίγινας και η αξιοποίηση με την συμβολή του Υπουργείου Υγείας όλων των ζητημάτων που έχουν προκύψει μετά από την συνεργασία του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα της Αίγινας.
 
 Διαπιστώθηκε αμοιβαίο ενδιαφέρον για την υποστήριξη του τομέα υγείας και κατεγράφησαν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που θα λυθούν και από τις δύο πλευρές για να υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα στον τομέα υγείας του νησιού μας.
 
 Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση από τον Δήμαρχο της Αίγινας και τον Συντονιστή της Ομάδας Εργασίας του Τομέα Υγείας της Αίγινας κ.Αντώνη Πολυδώρου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png