Ταξίδι στην Ιταλία με θέμα τη Φιστικιά.

Ο Δήμος Αίγινας κατόπιν προσκλήσεως από τον Δήμο Bronte  Ιταλίας (Σικελία) θα εκπροσωπηθεί στην ετήσια Γιορτή του Φιστικιού του Bronte  που θα γίνει εκεί από 25 έως 28 Σεπτεμβρίου . Όπως είναι γνωστό η Ιταλική αυτή πόλη είναι η κατ εξοχήν παραγωγός του φιστικιού στην Ιταλία και έχει μεγάλη εμπειρία στην διοργάνωση της παρουσίασης και προώθησης του φιστικιού και των παραγώγων του.

Στην αποστολή του Δήμου θα συμμετάσχουν επίσης ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Φυστικοπαραγωγών της Αίγινας , εκπρόσωποι του Συλλόγου Ενεργών πολιτών όπως επίσης Δημοσιογράφοι Τοπικού τύπου και μεμονωμένοι φυστικοπαραγωγοί.

Η επίσκεψη στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το ΒΡΟΝΤΕ γίνεται σε ανταπόδοση της συμμετοχής των εκπροσώπων του εκεί Δήμου το Μάιο ε.ε στις εκδηλώσεις για τη φιστικιά  που είχε οργανώσει ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών σε συνεργασία με τον Δήμο μας και άλλους φορείς.

Η αντιπροσωπεία της Αίγινας θα έχει την δυνατότητα να συνομιλήσει με τους οργανωτές επί τόπου και να ενημερωθεί , πράγμα  που θα επιτρέψει την αρτιότερη οργάνωση παρόμοιας εκδήλωσης για το φιστίκι στην Αίγινα το 2009.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png