Αντιπροσωπεία του Δήμου της Αίγινας στο Bronte Ιταλίας.

Αντιπροσωπεία  του Δήμου της Αίγινας, εθελοντών, φορέων και δημοσιογράφων επισκέφθηκε το διάστημα 25/09 εως 29/09 το Bronte Ιταλίας.

Από πλευράς Δήμου Αίγινας  συμμετείχε  ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Πούντος, από πλευράς Αγροτικού Συνεταιρισμού  Φυστικοπαραγωγών Αίγινας ο Πρόεδρος  κ. Νίκος Σταμπουλής, εκ μέρους των Ενεργών Πολιτών Αίγινας οι κύριοι Στράτος Πανταβός και  H.P. Coulon και από δημοσιογραφικής πλευράς οι κυρίες Τέτα Γρίζου, Λένα Μαρίνη και ο κ. Κώστας Ντρης.

Σκοπός του ταξιδιού ήταν η συμμετοχή  στην ετήσια γιορτή  του  φιστικιού που γίνεται εδώ και 20  περίπου χρόνια στην Σικελική αυτή πόλη (Sagra del pistacchio), η οποία είναι γνωστή ως η Ιταλική πόλη που παράγει τς μεγαλύτερες ποσότητες του Ιταλικού φιστικιού .

Επί τόπου διαπιστώθηκε η ότι η εκδήλωση αυτή  και η επιτυχία της όχι μόνο στην Ιταλία αλλά και εκτός αυτής βασίζεται στην καθολική συμμετοχή του πληθυσμού ( Αρχές , παραγωγοί, επιχειρηματίες, φορείς, σχολεία )  μεγάλη συμμετοχή  με εκθεσιακά κιόσκια  (150 κιόσκια εκθέσεως ) 400.000 επισκέπτες σε 4 ημέρες και όπου  η συμμετοχή του Δήμου του BRONTE και της εκεί  Νομαρχίας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην όλη οργάνωση.

Η  αντιπροσωπεία της Αίγινας έτυχε υποδειγματικής φιλοξενίας από τις Δημοτικές αρχές του Bronte και έλαβε πρόσκληση συμμετοχής σε προσεχή εκδήλωση, για το φιστίκι που θα γίνει στις αρχές Νοεμβρίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png