Δήμος Αίγινας. Λήγει η προθεσμία ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δήμο.

Δήμος Αίγινας. Ανακοίνωση.
Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους πολίτες ότι  την Πέμπτη 14/8/2014 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υπαγωγής σε ρύθμιση αποπληρωμής των τυχόν ληξιπρόθεσμων οφειλών τους  προς το Δήμο Αίγινας.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 του νόμου 4257/2014, οι οφειλέτες του Δήμου, μπορούν να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους με ρυθμίσεις που τους απαλλάσσουν από  το σύνολο των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής που τους έχουν επιβληθεί σε περίπτωση εφ’ άπαξ εξόφλησης ή από σημαντικό μέρος τους, ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων που προβλέπονται. Με τις διατάξεις του ίδιου άρθρου, επίσης, μπορούν να ανακτήσουν φορολογική και δημοτική ενημερότητα οφειλών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τις Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου ή να τηλεφωνούν στους αριθμούς 2297320033, 2297320032 ή 2297320015.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – Νεκτ. Γ. Κουκούλης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png