Υπηρεσία Ύδρευσης. Έκκληση για περιορισμό της κατανάλωσης του νερού.


Έκκληση προς τους υδρολήπτες της Αίγινας να περιορίσουν τη χρήση του νερού στα απαραιτήτως αναγκαία κάνει με σημερινή της ανακοίνωση η Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Αίγινας, αποδίδοντας τα προβλήματα της ομαλής υδροδότησης των τελευταίων ημερών στη "μη τήρηση των απαραίτητων δρομολογίων των υδροφόρων πλοίων που μεταφέρουν νερό στην περιοχή του Λεοντίου".

Από το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΠιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Υπηρεσίας Ύδρευσης αναφέρει τα ακόλουθα: "Σας ενημερώνουμε ότι το πρόβλημα της ομαλής υδροδότησης που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες ,ειδικά των περιοχών που βρίσκονται ψηλά, οφείλεται στην μη τήρηση των απαραίτητων δρομολογίων των υδροφόρων πλοίων που μεταφέρουν νερό στην περιοχή του Λεοντίου. Παρακαλούνται οι καταναλωτές να περιορίσουν την χρήση νερού στα απαραιτήτως αναγκαία. Ο Αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Μαρμαρινός".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png