Δήμος Αίγινας. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ωφελουμένων για τη δράση "Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής".

Δήμος Αίγινας. Ανακοίνωση.
Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε στο πλαίσιο της δράσης "Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής"  προσκαλεί : Τις Μητέρες νηπίων και παιδιών ή /και Τα Άτομα (γυναίκες και άνδρες), στα οποία έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση, η επιμέλεια παιδιών Τα Άτομα που βρίσκονται σε χηρεία και επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους σε Δομές παροχής φροντίδας και φιλοξενίας, ώστε να διευκολυνθούν να εναρμονίσουν τους απαιτητικούς και αντικρουόμενους ρόλους τους μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.

Οι Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται το χρονικό διάστημα από τις 05/08/2015 έως τις 18/08/2015 και μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courier) στα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε Μυλλέρου 73-77 Τ.Κ. 104 36 Αθήνα (για μητέρες με γεωγραφική προέλευση την Περιφέρεια Αττικής). Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των Αιτήσεων, συνοδευόμενων από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ορίζεται η 18/08/2015 και ώρα 14:00, βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier). Αίγινα 27 Ιουλίου 2015 Για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης: Προσοχή.

Οι Αιτήσεις των ενδιαφερόμενων – γυναικών και ανδρών – θα ληφθούν υπόψη μόνον εφόσον κατατεθούν σύμφωνα με τις διατάξεις της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής των ενδιαφερόμενων – γυναικών και ανδρών – περιγράφεται αναλυτικά στην Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε στον σύνδεσμο (Μέρος 2ο σελ. 35) https://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2015/16072015_prosklisi_paidikoi.pdf

Περαιτέρω πληροφορίες παρέχονται από τα αντίστοιχα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α.
Ο Δήμαρχος
Μούρτζης Γ. Δημήτριος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png