Επιτροπή Παιδείας Δήμου Αίγινας. Πρόσκληση ενδιαφέροντος για το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας, η επιτροπή παιδείας   προχωράει σε μια ακόμη δομή, δημιουργώντας για πρώτη φορά το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ για μαθητές γυμνασίου και λυκείου  χαμηλής βαθμολογικής επίδοσης.
Ενόψει του προγραμματισμού των τμημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για την Σχολική Χρονιά 2015-2016, ο Δήμος μας καλεί εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων να πλαισιώσουν την προσπάθεια εθελοντικής προσφοράς, παρέχοντας ενισχυτική διδασκαλία στους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου με πλήρες καθημερινό πρόγραμμα στα βασικά μαθήματα.
Τα βοηθητικά μαθήματα αφορούν μαθητές και μαθήτριες από οικογένειες με μεγάλες οικονομικές δυσκολίες ,οι οποίες επιλέγονται με οικονομικά κριτήρια (Ε1 ,Ε2, Ε9 , πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης).
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι καθηγητές να δηλώσουν συμμετοχή στον κ. Οικονόμου Νικόλαο και κ. Λιζάρδου Δήμητρα στο τηλ.: 2297320051, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ο Πρόεδρος Της Επιτροπής Παιδείας
Νικόλαος Τρ. Οικονόμου