Συνάντηση Δημήτρη Μούρτζη, Φίλιππου Τζίτζη με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Θοδωρή Δρίτσα.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Προγραμματισμένη συνάντηση είχε χθες 6/8/2015 και ώρα 14.30 , ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Θεόδωρο Δρίτσα . Στη συνάντηση παρεβρίσκετο επίσης ο Υπαρχηγός του Λιμ. Σώματος και Επιτελείς του Υπουργείου . Τον κ. Δήμαρχο συνόδευε στη συνάντηση ο Δημ. Σύμβουλος κ. Φίλιππος Τζίτζης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν σχετικού εγγράφου του Δήμου Αίγινας σε εφαρμογή της υπ. αριθ. 60 /2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης και ο Δημ. Σύμβουλος κ. Φίλιππος Τζίτζης είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν στον κ. Υπουργό όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Αίγινα σε σχέση με την θαλάσσια συγκοινωνία με τον Πειραιά αλλά και τούς άλλους προορισμούς και να ζητήσουν την συνδρομή του Υπουργείου ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή λύση.

Ο υπουργός ανταποκρινόμενος θετικά διαβεβαίωσε ότι παρ όλο που η κατάσταση έχει ήδη ομαλοποιηθεί σε κάποιο βαθμό , σε νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μετά τις 16 Σεπτεμβρίου με την συμμετοχή των πλοιοκτητών που δραστηριοποιούνται στον Σαρωνικό θα εξεταστούν μέτρα περαιτέρω βελτίωσης για την εξυπηρέτηση των επιβατών.