Δήμος Αίγινας. Γραφείο Αγροτικών & Κτηνοτροφικών Θεμάτων. Αιτήσεις Καλοκαιρινής πατάτας στα νησιά, έτους 2016.

Γραφείο Αγροτικών & Κτηνοτροφικών Θεμάτων
Ομάδα Εργασίας Αγροτικών & Κτηνοτροφικών Θεμάτων Δήμου Αίγινας
Υπεύθυνος Γραφείου: κ. Αθανάσιος Λορέντζος
Λεωφόρος Φανερωμένης, 1ος όροφος, Αίγινα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22973-20019

Αίγινα, 10/05/2016

Στα πλαίσια του προγράμματος στήριξης των νησιών, για την ανοιξιάτικη πατάτα της οποίας η συγκομιδή προβλέπεται να πραγματοποιηθεί από 1η Αυγούστου έως και 31η Οκτωβρίου, ενημερώνουμε τους παραγωγούς και καλλιεργητές καλοκαιρινής πατάτας, ότι οι αιτήσεις για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης θα υποβληθούν μέχρι τις 15 Μαϊου στην Περιφέρεια Αττικής / Ενότητα Νήσων – Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής.

Η επιδοτούμενη έκταση ανά δικαιούχο πρέπει να είναι τουλάχιστον ένα στρέμμα, με ελάχιστη έκταση ανά αγροτεμάχιο το μισό στρέμμα. Οι δικαιούχοι υποβάλλουν αίτηση χορήγησης ενίσχυσης και συνυποβάλλουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά: φωτοτυπία βιβλιαρίου τραπέζης που φαίνεται το όνομα του καλλιεργητή, φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας, φωτοτυπία του εκκαθαριστικού της εφορίας, πιστοποιητικό της συγκομιδής της πατάτας, για μισθωμένες εκτάσεις τα αντίστοιχα συμφωνητικά, για ιδιόκτητες εκτάσεις τον νόμιμο τίτλο ιδιοκτησίας, αντίγραφο της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης του έτους 2016.
Όποιος επιθυμεί να πάρει αντίγραφο της αίτησης, πλήρεις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης και αντίγραφα των δικαιολογητικών που χρειάζονται, μπορεί να τα παραλάβει από τον Δήμο της Αίγινας και συγκεκριμένα από το Γραφείο Αγροτικών & Κτηνοτροφικών Θεμάτων, τον κ. Θανάση Λορέντζο. Ή μπορεί να απευθυνθεί απευθείας στην Περιφέρεια Αττικής / Ενότητα Νήσων – Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, Δημοσθένους 1, Πειραιά,
κα. Αγγέλου Ι., τηλ. 213-1618513.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png