Δήμος Αίγινας. Ενημέρωση για του δικαιούχους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ.

Ενημερώνουμε τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ ( Επισιτιστικό) που δεν έχουν προσέλθει για να παραλάβουν τα τρόφιμα που δικαιούνται και έχουν διανεμηθεί έως σήμερα ( τελευταία διανομή έγινε στις 3 /6/2016 ) να προσέλθουν σε τελευταία προθεσμία στις 8/6/2016 ημέρα Τετάρτη στο Λεούσειο Ιδρυμα από ώρα 11.00 έως14.00 για την παραλαβή.

Επίσης γνωρίζουμε στους δικαιούχους ότι , το πρόγραμμα συνεχίζεται . Παρακαλούμε να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις που γίνονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου www.aegina.gr όπως και στις άλλες τοπικές ιστοσελίδες. Επίσης ανάρτηση ανακοινώσεων γίνεται στο Δημαρχείο Αίγινας ( Οινώνης 2 ) , στο Παλαιό Δημαρχείο , στο ΚΕΠ και άλλα επίκαιρα σημεία .

Όσοι από τούς εγγεγραμμένους στο πρόγραμμα δεν επιθυμούν για οποιοδήποτε λόγο να συνεχίσουν την συμμετοχή τους σε αυτό , παρακαλούνται να ενημερώσουν την υπηρεσία μας ή να επικοινωνήσουν μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ( τηλέφωνα 2297320045 και 2297320054 )
Από την Επιτροπή για το επισιτιστικό πρόγραμμα ( ΤΕΒΑ)
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png