Οι προκλήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Μετακαλλικράτη εποχή.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτριος Μούρτζης συμμετείχε στο διήμερο Φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στον Πόρο στίς 11 και 12 Ιουνίου 2016.
Το κύριο θέμα που συζητήθηκε από από τούς επικεφαλής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ήταν :
Οι προκλήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Μετακαλλικράτη εποχή
Την σημαντική εκδήλωση για θέματα που απασχολούν τίς τοπικές κοινωνίες , η οποία πραγματοποιείται για 8 η φορά, συνδιοργανώνουν η Ένωση Δημάρχων Αττικής και η Π.Ε.Δ.Α., ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε.
Κατά την διάρκεια των συζητήσεων οι Δήμαρχοι και οι τεχνοκράτες που συμμετείχαν αναφέρθηκαν σε θέματα που αποτελούν μερικές από τις προτεραιότητες της Τοπικής αυτοδιοίκησης όπως είναι οι κοινωνικές προκλήσεις, η βιώσιμη ανάπτυξη , η ανάγκη δημιουργίας θέσεων εργασίας, η διαφανή και ορθολογική διαχείριση των πόρων, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και η αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού
Τα συμπεράσματα του Συνεδρίου θα τεθούν άμεσα υπ’ όψιν του αρμοδίου Υπουργείου και των Αυτοδιοικητικών Φορέων, εν’ όψει μάλιστα και της νέας μεταρρύθμισης που έχει προγραμματιστεί ήδη από το Υπουργείο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png