30 Ημέρες για την Ειρήνη - Ώρα της Γης

Δελτίο Τύπου
Η Αίγινα συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην " ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ"  στέλνοντας μαζί με εκατομμύρια κατοίκους  του πλανήτη το μήνυμα ότι ένα καλύτερο αύριο είναι εφικτό αρκεί να βάλει ο καθένας από εμάς το " λιθαράκι" του

Ο Δήμος Αίγινας σε συνεργασία με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση Χαρούμενος Πλανήτης και πολλούς τοπικούς φορείς και εθελοντές, διοργανώνουν εκδηλώσεις για τις “30 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ” (14-28 Μαρτίου) στα πλαίσια των οποίων εντάσσεται και Η ΏΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 2009.

Στόχος των εκδηλώσεων “30 ημέρες για την Ειρήνη” είναι η διερεύνηση ειρηνικών τρόπων δράσης στην καθημερινότητα μέσα από την θεματική προσέγγιση των διάφορων εννοιών της ΕΙΡΗΝΗΣ (ειρήνη και πόλεμος, ειρήνη στην κοινωνία, ειρήνη με τον εαυτό, ειρήνη με το περιβάλλον).

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων αυτών  έχουν προσκληθεί τα Σχολεία της Αίγινας για να ετοιμάσουν χειροτεχνίες , να γράψουν εκθέσεις ιδεών με θέμα την ΕΙΡΗΝΗ και να  ετοιμάσουν φωτογραφικό υλικό και άλλες παρουσιάσεις με περιβαλλοντικό περιεχόμενο.

Τέλος, η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας προγραμματίζει τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για μία ώρα από την 20:30 έως την 21:30 της 28ης Μαρτίου 2009, στα Δημοτικά κτίρια και άλλα σημαντικά σημεία δημοσίου ενδιαφέροντος της περιοχής.

Σας περιμένουμε στην Αίγινα, να γιορτάσουμε την Ώρα της Γης 2009!
                                                                                                                           
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
Παναγιώτης Ι. Κουκούλης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png