Δελτίο Τύπου. Ο Δήμος Αίγινας για την δωρεάν εξέταση ασθενών στο Κέντρο Υγείας.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση από τους Δημότες της Αίγινας είχε η πρωτοβουλία της δωρεάν εξέτασης ασθενών από κλιμάκιο του Νοσοκομείου "Ευαγγελισμός" που ανέλαβε ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης σε συνεργασία με την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αίγινας κ. Ευαγγελία Γελαδάκη. Η δράση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16/10/2016 από 10.00 έως 15.00.

Τριακόσιοι ασθενείς προσήλθαν και εξετάστηκαν από τους Ιατρούς ( 21 ειδικότητες ) του Ευαγγελισμού ενώ πραγματοποιήθηκαν επίσης μικρο-επεμβάσεις Συντονιστής του κλιμακίου των ιατρών ήταν ο Διευθυντής Αξονικού τομογράφου στον Ευαγγελισμό και αντιπρόεδρος των ΑΧΕΠΑ κ. Δημήτριος Χονδρός , μέλη του οποίου Οργανισμού συνόδευσαν το κλιμάκιο των ιατρών στην Αίγινα.

Κατά την διάρκεια των εξετάσεων στο Κέντρο Υγείας πραγματοποιήθηκε ξενάγηση των στελεχών ΑΧΕΠΑ στην πόλη της Αίγινας , στην Πέρδικα , στη Μονή Αγίου Νεκταρίου και στον Ναό Αφαίας με την φροντίδα του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Μετά το πέρας των εξετάσεων οι Ιατροί και τα στελέχη ΑΧΕΠΑ παρακάθισαν σε γεύμα σε παραλιακό κέντρο που παράθεσε η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png