Δήμος Αίγινας. Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017.

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 Αγαπητά μου παιδιά, Κατόπιν της σημερινής ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων που αφορά την εισαγωγή των υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για την επιτυχία σας. Σήμερα ανταμείβονται οι θυσίες και οι κόποι σας όπως και οι θυσίες και οι κόποι και των γονιών σας. Συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να εισαχθούν στα ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΑΤΕΙ της χώρας μας και σας ευχόμαστε να έχετε μία λαμπρή σταδιοδρομία.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς σας που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά σας. Σε όσους μαθητές προσπάθησαν αλλά δεν πέτυχαν φέτος την εισαγωγή τους σε κάποιο ίδρυμα της χώρας θα ήθελα να τους πω ότι η ζωή δεν τελειώνει εδώ, μπορούν να προσπαθήσουν και να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν στο μέλλον.

Είμαστε για όλους σας πολύ υπερήφανοι, σας εύχομαι καλή φοιτητική σταδιοδρομία και καλό ξεκίνημα στην νέα σας ζωή.

Ο Δήμαρχος Αίγινας,
Δημήτρης Μούρτζης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png