Συνάντηση του Δημάρχου Αίγινας με τον Υπουργό Εσωτερικών.


Δήμος Αίγινας. Ανακοίνωση.
Ο Δήμαρχος Αίγινας κ.Μούρτζης Δημήτριος συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών κ.Πάνο Σκουρλέτη την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017. Στην προγραμματισμένη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας και κυρίως την εξασφάλιση της δαπάνης που θα απαιτηθεί για τα επόμενα δύο χρόνια προκειμένου να διασφαλιστεί η υδροδότηση του νησιού μας έως ότου να ολοκληρωθεί το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού.

Ο κύριος Δήμαρχος τόνισε ότι ο δήμος μας είναι ένας από τους δυσκολότερους σε θέματα διαχείρισης καθότι εξάγει τα απορρίμματά και εισάγει νερό. Επιπλέον, με τις μνημονιακές πολιτικές οι νησιώτικοι δήμοι και ειδικότερα ο δήμος μας χρειάζονται βοήθεια καθότι έχουν να αντιμετωπίσουν δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη για να λειτουργήσουν αποδοτικά.

Τέλος, διερευνήθηκαν οι δυνατότητες χρηματοδότησης για την ωρίμανση μελετών των νησιωτικών δήμων που εντάσσονται στο "Δίκτυο Συνεργασίας Δήμων Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής", Πρόεδρος του οποίου είναι ο κ. Δήμαρχος. Ο Υπουργός Εσωτερικών τον άκουσε προσεχτικά κι αντιμετώπισε θετικά τα λεγόμενα του κ.Δημάρχου και δεσμεύθηκε να εξετάσει διεξοδικότερα τα ως άνω αιτήματά του για να βρεθούν άμεσα λύσεις.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png