Αιτήσεις συμμετοχής στην εμπορική – αγροτική έκθεση του AEGINA FISTIKI FEST.

Δελτίο Τύπου.
Η οργανωτική επιτροπή του AEGINA FISTIKI FEST ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 18 Μαΐου ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στην εμπορική – αγροτική έκθεση του Φεστιβάλ Φιστικιού που θα πραγματοποιηθεί στις 17 – 20 Σεπτεμβρίου 2009.

Το κόστος ενοικίασης απλού περιπτέρου ανέρχεται στα 270€ και περιλαμβάνει, ένα περίπτερο διαστάσεων 3Χ3 σκεπαστό (τύπου Gazebo), την εγκατάσταση και την απεγκατάστασή του, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς και φύλαξη για τις νυχτερινές ώρες. Προβλέπονται και ειδικές κατηγορίες περιπτέρων, οι οποίες περιγράφονται αναλυτικά στην αίτηση.

Η αίτηση συνοδεύεται από τον Κανονισμό Λειτουργίας της Έκθεσης, στον οποίο περιγράφονται αναλυτικά τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις των εκθετών καθώς και ποιοί έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν αιτήσεις από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αίγινας (στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου), το οποίο από τη Δευτέρα 18 Μαΐου θα λειτουργεί και ως Γραμματεία του AEGINA FISTIKI FEST. Οι συμπληρωμένες αιτήσεις παραδίδονται στη Γραμματεία του Φεστιβάλ μαζί με προκαταβολή ύψους 100€.

Η Οργανωτική Επιτροπή του AEGINA FISTIKI FEST.