Αιτήσεις συμμετοχής στην εμπορική – αγροτική έκθεση του AEGINA FISTIKI FEST.

Δελτίο Τύπου.
Η οργανωτική επιτροπή του AEGINA FISTIKI FEST ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 18 Μαΐου ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στην εμπορική – αγροτική έκθεση του Φεστιβάλ Φιστικιού που θα πραγματοποιηθεί στις 17 – 20 Σεπτεμβρίου 2009.

Το κόστος ενοικίασης απλού περιπτέρου ανέρχεται στα 270€ και περιλαμβάνει, ένα περίπτερο διαστάσεων 3Χ3 σκεπαστό (τύπου Gazebo), την εγκατάσταση και την απεγκατάστασή του, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς και φύλαξη για τις νυχτερινές ώρες. Προβλέπονται και ειδικές κατηγορίες περιπτέρων, οι οποίες περιγράφονται αναλυτικά στην αίτηση.

Η αίτηση συνοδεύεται από τον Κανονισμό Λειτουργίας της Έκθεσης, στον οποίο περιγράφονται αναλυτικά τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις των εκθετών καθώς και ποιοί έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν αιτήσεις από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αίγινας (στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου), το οποίο από τη Δευτέρα 18 Μαΐου θα λειτουργεί και ως Γραμματεία του AEGINA FISTIKI FEST. Οι συμπληρωμένες αιτήσεις παραδίδονται στη Γραμματεία του Φεστιβάλ μαζί με προκαταβολή ύψους 100€.

Η Οργανωτική Επιτροπή του AEGINA FISTIKI FEST.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png