Ο Δήμος Αίγινας για την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Σαλαμίνας με θέμα τον υποθαλάσσιο αγωγό.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ένα ακόμα σημαντικό βήμα, απαραίτητο για την συνέχιση εργασιών του έργου "Κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης της νήσου Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ “ πραγματοποιήθηκε την 30/10/2018 στην Σαλαμίνα. Ο Δήμαρχος Αίγινας εισερχόμενος στην Αίθουσα του Δ.Σ έτυχε ιδιαίτερης υποδοχής από την Κυρία Πρόεδρο, την Δήμαρχο και όλα τα μέλη του Δ.Σ και τέθηκε το θέμα προς συζήτηση και έγκριση: "Γνωμοδότηση για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού παραλίας και θαλάσσιου χώρου για την εκτέλεση του έργου: Κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης της νήσου Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ"Κατά πλειοψηφία το σώμα αποφάσισε την έγκριση παραχώρησης κατά χρήση, χερσαίας έκτασης στη περιοχή Πέρανι συνολικής επιφάνειας 958,61τ.μ. εκ των οποίων τα 763,72 τ.μ. είναι εντός της ζώνης αιγιαλού και 194,89 τ.μ. εντός της ζώνης παραλίας. Παίρνοντας τον λόγο ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την Δήμαρχο και τα μέλη του Δ.Σ για την ικανοποίηση στο αίτημα μας δείχνοντας υψηλό φρόνιμα αλληλεγγύης και συναδελφικότητας.

Αυτή η απόφαση ενισχύει τους δεσμούς δύο ιστορικών περιοχών που είναι άριστα συνδεδεμένες από την αρχαιότητα. Ο κ.Δήμαρχος αναφερόμενος στους πολίτες της Σαλαμίνας κατέθεσε την ευγνωμοσύνη του για την υπομονή τους και την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί τα τελευταία 2,5 χρόνια. Κλείνοντας ο κ.Δήμαρχος καταχειροκροτήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαλαμίνας. Η Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πολυετή προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και για την άψογη συνεργασία που έχουν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png