Δήμος Αίγινας. Μεταλλικές κονκάρδες και επιδότηση σήμανσης σκύλων.

Δήμος Αίγινας. Ανακοίνωση.
Οι πολίτες της Αίγινας, που έχουν τσιπάρει τα σκυλιά τους και τα έχουν δηλώσει στον Δήμο μας, καλούνται να προσέλθουν στο Γραφείο της Επόπτριας Δημόσιας Υγείας του Δήμου μας, κ. Χατζίνα Σοφία έτσι ώστε να παραλάβουν μεταλλική κονκάρδα με τον αριθμό Δημοτικού Μητρώου του σκυλιού τους ευγενικής χορηγίας της Zero Stray Pawject, η οποία υποστηρίζει τον Δήμο μας.

Οι πολίτες, που δεν έχουν τσιπάρει τα σκυλιά τους έχουν την ευκαιρία να το κάνουν τώρα με επιδότηση 25 ευρώ για το κάθε σκυλί, ευγενικής χορηγείας της Zero Stray Pawject, Inc. και της Welttierschutzgesellschaft e.V. και αφορά 185 ηλεκτρονικές σημάνσεις. Η προσφορά αυτή ισχύει για τρείς μήνες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Αν ο σκύλος σας δεν είναι σημασμένος, και αν το εισόδημα του μέλους της οικογένειας στο οποίο θα εγγραφεί ο σκύλος δεν υπερβαίνει τα 600 ευρώ το μήνα, τότε δικαιούστε την επιδότηση των 25 ευρώ. Αρκεί μια υπεύθυνη δήλωση του Ν. 105 στο γραφείο της Επόπτριας Δημοσίας Υγείας, κ. Σοφίας Χατζίνα.

Ο Δήμαρχος
Δημήτριος Μούρτζης
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png