Επιστολή Παναγιώτη Μαρμαρινού για εθελοντική δράση.

Δήμος Αίγινας Αίγινα
Γραφείο Αντιδημάρχου
Τεχνικών Υπηρεσιών


Ανοιχτή Επιστολή.
Εθελοντική Δράση Let’s Do It. Χορτοκοπτισμός αυτοφυούς βλάστησης οδικών αξόνων του Νησιού μας.
Ανοιχτή επιστολή προς τους επικεφαλής και υποψηφίους όλων των δημοτικών παρατάξεων που μετείχαν στις εκλογές της 26ης Μαΐου, Προέδρους των Συλλόγων του Νησιού μας και εργαζόμενους του Δήμου μας. Όπως όλοι γνωρίζεται η δήμος μας δεν διαθέτει υπηρεσία πρασίνου. Έχει μόνο έναν υπάλληλο για χορτοκοπτισμό. Επειδή κατά την χειμερινή περίοδο λόγω των πολλών βροχοπτώσεων οι περισσότεροι οδικοί άξονες του νησιού μας έχουν ξερά χόρτα, που όχι μόνο είναι επικίνδυνα για εκδήλωση πυρκαγιάς, αλλά είναι επικίνδυνα και για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων. 

Ο δήμος μας θα διοργανώσει εθελοντική δράση την Κυριακή 16/6/2019 για τον χορτοκοπτισμό της αυτοφυούς βλάστησης σε οδικούς άξονες του Νησιού μας. Παρακαλούμε για την συμμετοχή σας να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στην υπάλληλο του Δήμου μας κ. Νεκταρία Ροδάκη στο 2297320063 και ώρες 10:00 π.μ - 13:00 μ.μ.

Ο Αντιδήμαρχος
Παναγιώτης Μαρμαρινός
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png