Συγχαρητήρια επιστολή του δημάρχου κ. Δημήτρη Μούρτζη για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Αγαπητά μας παιδιά , θέλω εκ μέρους του Δήμου μας αλλά και από εμένα προσωπικά να σας δώσω θερμά εγκάρδια συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας. Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν οι εκπαιδευτικοί που σας έδωσαν τα απαραίτητα εφόδια αλλά κι οι γονείς σας που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά σας .
Το μεγάλο ποσοστό επιτυχίας εφέτος γεμίζει με υπερηφάνεια και ικανοποίηση όχι μόνο τους εκπαιδευτικούς ,τούς γονείς και συγγενείς σας αλλά και όλους τους Αιγινήτες .
Γνωρίζουμε ότι οι στόχοι σας επιτεύχθηκαν με σκληρή δουλειά , με την βοήθεια των δασκάλων και την υποστήριξη των οικογενειών σας . Η ανταμοιβή τους είναι η επιτυχία σας και οι νέοι δρόμοι που ανοίγονται για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία μετά το πέρας των σπουδών σας .
Για τούς νέους που δεν είχαν για εφέτος το επιθυμητό αποτέλεσμα ευχόμαστε δύναμη και επιμονή ώστε να επιτύχουν τούς στόχους τους την επομένη περίοδο.
Ο Δήμαρχος Αίγινας
Δημήτριος Γ. Μούρτζης
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png