Συνάντηση Γιάννη Ζορμπά με τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Ευστάθιο Σταθόπουλο

Μετά την πρωτοβουλία του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ένωσης με τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου κύριο Ευστάθιο Σταθόπουλο, όπου και συμμετείχα, με θέμα τα χρηματοδοτικά προγράμματα 2019-2020 και με ιδιαίτερη αναφορά το χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Π.Σ.: "Απόκτηση ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων στις πόλεις".

Το ερώτημα που ετέθη από εμένα και αφορά όλους τους νησιωτικούς δήμους της Περιφέρειας Αττικής, είναι ότι οι Τεχνικές Υπηρεσίες μας είναι υποστελεχωμένες και έχουμε άμεση ανάγκη διάθεσης εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού, για την σύνταξη και ωρίμανση μελετών για την υποβολή φακέλου προς ένταξη και χρηματοδότηση στα προγράμματα του Πράσινου Ταμείου.

Ο κύριος Σταθόπουλος επιβεβαίωσε την υποστελέχωση των Τεχνικών Υπηρεσιών των νησιωτικών δήμων και ανέφερε με την σειρά του την ανακοίνωση του Υπουργού Εσωτερικών κυρίου Τάκη Θεοδωρικάκου για την επικείμενη παροχή επιστημονικού προσωπικού για την στελέχωση των Τεχνικών Υπηρεσιών των Δήμων.

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Αίγινας
Γιάννης Ζορμπάς