Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Αλβανία από τον δήμο Αίγινας και την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης.


Δήμος Αίγινας. Δελτιό Τύπου.
Ανθρωπιστική βοήθεια στην Αλβανία συγκέντρωσε και απέστειλε ο Δήμος Αίγινας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης και τη συνδρομή του Λεούσειου Ιδρύματος.
Αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και αγαθών ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας, οι Ενεργοί Πολίτες Αίγινας, ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας «Ο Καποδίστριας», ο Σύλλογος «Αίγινα Εθελοντής», ο Σύλλογος Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων, ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίων Ασωμάτων και Κοντού, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κυψέλης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας, Αλώνων, Μεσαγρού, ο κ. Ηρακλής Καλογεράκης, ο οποίος συντόνισε ό,τι απαιτήθηκε στην εν λόγω προσπάθεια, ο κ. Γιώργος Πέππας, καθώς και η μεταφορική εταιρεία του κ. Παναγιώτη Λαδά για την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Η προσφορά πολιτών αλλά και επιχειρήσεων είχε ως αποτέλεσμα την συγκέντρωση τριών παλετών με τρόφιμα και κουβέρτες ώστε να συνδράμουμε τους συνανθρώπους μας στην γείτονα χώρα που πρόσφατα επλήγησαν και δοκιμάζονται ακόμη, από τον καταστροφικό σεισμό.

Η μικρή αυτή προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας που θα ανακουφίσει τους σεισμόπληκτους συγκεντρώθηκε με πολύ αγάπη, πνεύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης και απεστάλη στην Αρχιεπισκοπή Αλβανίας ώστε με την εγγύηση του Αρχιεπισκόπου κ. Αναστάσιου, να φθάσει στους αποδέκτες της.

Με την ευκαιρία των Άγιων ημερών που έρχονται ευχόμαστε στο λαό της Αλβανίας υγεία και ταχεία επούλωση των πληγών που η φυσική καταστροφή άφησε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png