Ευχαριστήρια επιστολή του Δήμου Αίγινας προς τους εθελοντές για την λειτουργία του συσσιτίου του Λεουσείου Ιδρύματος κατά την διάρκεια της καραντίνας λόγω COVID 19.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Στην δύσκολη περίοδο που διανύσαμε λόγω COVID 19 ο Δήμος Αίγινας σε αγαστή συνεργασία με το Λεούσειο Ίδρυμα, ανέλαβαν από κοινού την αδιάλειπτη λειτουργία του συσσιτίου προς τους συνανθρώπους μας που έχρηζαν παροχής γευμάτων.
Αυτό δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την αμέριστη βοήθεια και στήριξη των εθελοντών μας, οι οποίοι ανέλαβαν την παρασκευή και την διανομή των καθημερινών γευμάτων παρά τις αντίξοες συνθήκες που βιώσαμε όλοι ως κοινωνία και ως χώρα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους: Ανθή Αγγέλα Λουΐζου, Αντωνία Γιαννοπούλου, Αντωνία Αποστόλου, Ασημίνα Αικατερίνη Λουΐζου, Γεωργία Σταυριανέα, Ευαγγελία Δήμου, Σωκράτη Εμμανουήλ, Πηνελόπη Θεοκτίστου, Θωμά Νικολαΐδη, Ιωάννη Κάσση, Μαρία Λαβούτα, Σωτήριο Λαμπαδάριο, Ιωάννη Λορέντζο, Γεώργιο Λυκούρη, Μαριλένα Γιαννούλη, Νεκτάριο Μοίρα, Ευγενία Πάλλη, Παντελή Τσοτσορό, Ευάγγελο Προκόπη, Άρη Παύλο, Πάρη Ποταμιάνο, Παναγιώτη Κασιμάκη, Νένα Τρικοπούλου.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, καθώς και την Διοίκηση του Λεουσείου Ιδρύματος.
Ο Δήμος Αίγινας θα εξακολουθήσει να βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που χρήζουν ανάγκης έχοντας πάντα ως γνώμονα την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png