Απάντηση του Δημάρχου Αίγινας σε δημοσίευμα εφημερίδας.

Δήμος Αίγινας - Δελτίο Τύπου
Στην εφημερίδα «Νέα Πειραιά & Σαρωνικού», εστάλη από τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Ι. Κουκούλη η ακόλουθη επιστολή:

Στο φύλλο της εφημερίδας σας αρ. 117 της 19-11-2009,  δημοσιεύθηκε άρθρο με τίτλο "Δημοτικό Συμβούλιο – η συνέχεια της αλητείας". Στο δημοσίευμα αυτό, ο συντάκτης αποπειράται με τον τίτλο, το κείμενο και την εικόνα που το συνοδεύει, να απαξιώσει και να δυσφημίσει το Δημοτικό Συμβούλιο και το Φεστιβάλ Φιστικιού. Την απόπειρα αυτής της απαξίωσης και της δυσφήμισης, θεωρώ ανεπίτρεπτη. Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, στις οποίες ανελλιπώς παρίσταμαι, διεξάγονται ορισμένες φορές με συνθήκες έντασης, αλλά το έργο του Συμβουλίου πραγματοποιείται πάντοτε με όρους δημοκρατίας και αξιοπρέπειας.

Τα περί «αλητείας» είναι παντελώς αβάσιμα, ψευδή και υβριστικά. Το Φεστιβάλ Φιστικιού διεξήχθη με διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και με πρωτοφανή εθελοντική συμμετοχή. Το Φεστιβάλ είχε, κατά κοινή ομολογία, εξαιρετική επιτυχία και συνιστά μια κατάκτηση των Αιγινητών με ιδιαίτερα ευνοϊκές επιπτώσεις στην κοινωνία μας και με ευοίωνες προοπτικές.

Το Φεστιβάλ Φιστικιού ανήκει σε όλους τους Αιγινήτες και θεωρώ απαράδεκτη κάθε απόπειρα δόλιας υπονόμευσής του.

Ο Δήμαρχος
Παναγιώτης Ι. Κουκούλης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png