Πρόγραμμα στειρώσεων στον Δήμο Αίγινας από την Zero Stray Pawject και την υποστήριξη του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη του προγράμματος στειρώσεων δεσποζόμενων σκύλων στην Αίγινα για το 2020, σε συνεργασία με τον Δήμο Αίγινας και την υποστήριξη του Ιδρύματος Μποδοσάκη.
Η Zero Stray Pawject ξεκίνησε την ηλεκτρονική σήμανση σε δεσποζόμενους σκύλους στην Αίγινα, στις αρχές του 2018, αποσκοπώντας η δράση αυτή να λειτουργήσει ως εργαλείο για τη δραστική μείωση του αριθμού αδέσποτων σκύλων, με συστηματικό και βιώσιμο τρόπο.
Η Zero Stray Pawject, inc. είναι μη κερδοσκοπική εταιρία που παράγει και εκτελεί πολιτική με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την δημόσια υγεία σε ότι αφορά θέματα φιλοζωίας. Συνεργαζόμαστε με δήμους, την αστυνομία, το λιμεναρχείο, διευθυντές σχολείων και άλλους φορείς για να επιτύχουμε σημαντικά αποτελέσματα στη μείωση του αριθμού των αδέσποτων σκύλων στοχεύοντας στη ρίζα του προβλήματος.
Η Zero Stray Pawject, ενισχύοντας τη δράση του με το πρόγραμμα στειρώσεων, ωθεί στην αλλαγή συμπεριφοράς στην Αίγινα και δημιουργεί ένα μοντέλο που μπορεί να μεταφερθεί και σε άλλους δήμους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ύπαρξη αδέσποτων σκύλων και θέλουν να εφαρμόσουν το μοντέλο Zero Stray.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png