Δωρεάν WiFi από τον Δήμο Αίγινας. Ποια είναι τα σημεία που καλύπτονται, πως μπορούν να συνδεθούν οι χρήστες.


Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ο Δήμος Αίγινας, αξιοποιώντας τη σχετική χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος "WiFi for Europe" (WiFi4EU) ολοκλήρωσε αρχές καλοκαιριού την εγκατάσταση ασύρματου δικτύου σε τρία (3) επιλεγμένα σημεία:
  • Λιμάνι Αίγινας
  • Δημοτικό Γήπεδο Αίγινας
  • Δημαρχείο Αίγινας 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2018 κι ο Δήμος Αίγινας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) ήταν από τους πρώτους Δήμους που έλαβαν το σχετικό κουπόνι συμμετοχής. Η εγκατάσταση του εξοπλισμού κι οι δοκιμές λειτουργίας του ασύρματου δικτύου έγιναν από την ανάδοχο εταιρεία EUROAXES Α.Ε.

Πλέον, οι κάτοικοι κι επισκέπτες της Αίγινας μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο στα παρακάτω σημεία (παρουσιάζονται φωτογραφίες με την ενδεικτική κάλυψη:

Εσωτερικά του κτηρίου και στους δύο ορόφους:

Το πρόγραμμα WiFi4EU αναμένεται να επεκταθεί με νέα χρηματοδότηση, οπότε και θα προστεθούν επιπλέον σημεία δωρεάν ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο σε όλο το νησί για τους δημότες κι επισκέπτες του Δήμου Αίγινας.


Τρόπος σύνδεσης

1. Εφόσον βρίσκεστε εντός περιοχής κάλυψης, κάνετε αναζήτηση των διαθέσιμων ασυρμάτων δικτύων από την φορητή σας συσκευή (laptop, tablet, smartphone), επιλέγετε αυτό με ονομασία "WiFi4EU" και πατάτε Σύνδεση.
2. Μόλις ολοκληρωθεί η σύνδεση και λάβετε την σχετική επιβεβαίωση, ανοίγετε έναν φυλλομετρητή (Browser).
3. Θα εμφανιστεί η σελίδα καλωσορίσματος στο ασύρματο δίκτυο του WiFi4EU όπου πατάτε το κουμπί "Σύνδεση" / "Log in to Wifi" προκειμένου να αποδεχτείτε τους όρους χρήσης και να συνεχίσετε με την πλοήγηση στο διαδίκτυο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png