Δήμος Αίγινας. Η Αίγινα τίμησε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Η Αίγινα τίμησε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών υπό αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων και περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας (Αριθμ. Απόφασης 67269/13-10-2020 Υπ. Εσωτερικών).
Εκπρόσωποι των Αρχών του τόπου και μόνο οι σημαιοφόροι των σχολείων παραβρέθηκαν στην Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό και κατόπιν μετέβησαν πεζή στην Πλατεία Εθνεγερσίας, όπου πραγματοποιήθηκε Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων με τον Μουσικό Σύλλογο ΜΟΥΣΑ να αποδίδει τιμές, δεδομένου ότι η Αίγινα βρίσκεται στο επιδημιολογικό επίπεδο 2.
Οι εκδηλώσεις έληξαν χωρίς την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου Εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας Φ7/ΦΜ/143840/Δ1 - 21- 10-2020.
Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Αστυνομία για την τήρηση των μέτρων και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, την μαθήτρια του Γενικού Λυκείου Αίγινας Διασενούλα Αξιώτη για την εκφώνηση του πανηγυρικού λόγου, καθώς και τον Μουσικό Σύλλογο ΜΟΥΣΑ για το εορταστικό κλίμα που προσέδωσε στην ημέρα μνήμης και τιμής της 28ης Οκτωβρίου 1940.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png