Ως εμβολιαστικό κέντρο ορίστηκε το Κέντρο Υγείας Αίγινας. Οι εμβολιασμοί ξεκινούν τέλος του μήνα. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι κάτοικοι της Αίγινας.


Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Αίγινας πριν από λίγο, το Κέντρο Υγείας Αίγινας ορίστηκε ως εμβολιαστικό κέντρο. Οι εμβολιασμοί ξεκινούν τέλος του μήνα, ενώ ο δήμος ανακοίνωσε και την δυνατότητα διευκολύνσεων για τις μετακινήσεις προς το Κέντρο Υγείας, των ηλικιωμένων που δεν διαθέτουν τρόπο μετακίνησης.  Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά με τον Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ κ. Χρήστο Ροϊλό, ο Δήμος Αίγινας και η Επιτροπή Υγείας, θέλουμε να ενημερώσουμε τους κατοίκους του νησιού ότι το Κέντρο Υγείας έχει οριστεί ως εμβολιαστικό κέντρο. Η διενέργεια εμβολιασμών έχει ήδη προγραμματιστεί να ξεκινήσει στα τέλη του τρέχοντος μήνα. Το Κέντρο Υγείας έχει εξασφαλίσει την προμήθεια του απαιτούμενου ειδικού εξοπλισμού και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχει πραγματοποιήσει την παρακολούθηση σεμιναρίων εμβολιασμού.

Ο πολίτης μπορεί να προγραμματίσει το ραντεβού του για εμβολιασμό ως εξής:
  • Κατόπιν σύνδεσης με στοιχεία TAXIS, ΑΜΚΑ και ΑΦΜ στην ιστοσελίδα https://emvolio.gov.gr
  • Επιβεβαιώνοντας το προτεινόμενο ραντεβού μέσω γραπτού μηνύματος sms στον 5- ψήφιο κωδικό αποκλειστικής χρήσης 13034.
Για τους πολίτες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα τεχνολογικά μέσα, με επίσκεψη στο ΚΕΠ ή Φαρμακεία.

Ο Δήμος μας θα διευκολύνει την μετακίνηση των ηλικιωμένων  στο Κέντρο Υγείας. Όσοι δεν διαθέτουν τρόπο μετάβασης μπορούν έγκαιρα να απευθύνονται στο Γραφείο Δημάρχου στο τηλέφωνο 22973 20013, ώστε να προγραμματίζεται η μεταφορά τους με όχημα που θα διαθέσει ο Δήμος Αίγινας.

Η Δημοτική Αρχή  Η Επιτροπή Υγείας