Η ανακοίνωση του κ. Γιάννη Ζορμπά για την απόφασή του να μην επιτρέψει στο Aegina Portal, την μετάδοση της Οικονομικής Επιτροπής.

 

Από τον Δήμο Αίγινας εκδόθηκε σήμερα Δελτίο Τύπου, στο οποίο ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς αναφέρεται τους λόγους για τους οποίους δεν επέτρεψε στο Aegina Portal, την καταγραφή και μετάδοση της Οικονομικής Επιτροπής που έγινε στις 16 Φεβρουαρίου 2021. Το Δελτίο Τύπου αναφέρει τα ακόλουθα:

Προσφιλείς συμπολίτες,
Την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, τηλεφώνησα στον κ. Γιώργο Στριγάρη, ως υπεύθυνο του διαδικτυακού καναλιού Aegina portal, για να τον ενημερώσω ότι δεν θα του αποσταλεί το link για την συμμετοχή του στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, συνεπώς της μαγνητοσκόπησης και αναμετάδοσης της Συνεδρίασης. Ο λόγος είναι ότι από το ξεκίνημα των Συνεδριάσεων της Ο.Ε, περίπου 1,5 χρόνο έως σήμερα, δύο εκ των τακτικών μελών, οι κύριοι Φίλιππος Τζίτζης και Σταμάτης Μαρμαρινός, για χάρη εντυπωσιασμού, επιδίδονται σε ύβρεις, προσβολές, αστήρικτες και ψευδείς κατηγορίες, στοχεύοντας στην υποβάθμιση της λειτουργίας του συλλογικού οργάνου.

Παρά τις συνεχείς παραινέσεις μου, τις επαναλαμβανόμενες προτροπές μου, ως Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, η ανάρμοστη, αήθης συμπεριφορά των δυο συναδέλφων επιδεινώνεται. Το θέμα απασχόλησε τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και προκρίθηκε ως λύση η μη καταγραφή τέτοιων απρεπών συμπεριφορών στα πρακτικά της Συνεδρίασης με πρόταση του Προέδρου και να βρεθεί ο τρόπος εξαίρεσής τους από την μαγνητοσκόπηση, αναμετάδοση εικόνων και φράσεων που δεν τιμούν το θεσμό που όλοι μας ως αιρετά μέλη υπηρετούμε.

Ως Δημοτική Αρχή, στοχεύουμε στην ενημέρωση των Αιγινητών, διότι εκείνοι μας δίνουν τη δύναμη να επιτελούμε καθημερινά έργο, που αποτελεί αδιάψευστο τεκμήριο της εκτέλεσης των καθηκόντων μας. Προσβλέπουμε στην άμεση λύση της ενημέρωσης των πολιτών, σε πλαίσια υγειούς και Δημοκρατικού γόνιμου διαλόγου, με σεβασμό στην αξιοπρέπεια των προσώπων, στοχεύοντας πάντα την σύμφωνη με τους Νόμους λήψη αποφάσεων προς εξυπηρέτηση του Δημοσίου Συμφέροντος.

Ο Δήμαρχος
Ιωάννης Π. Ζορμπάς


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png