Δελτίο Τύπου της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας, για τη συμμετοχή της στο Forum Νησιωτικών Προορισμών.

Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 η Αίγινα συμμετείχε στο Forum Νησιωτικών Προορισμών που διοργάνωσε η Mact Media Group με την υποστήριξη της ITNNEWS και σε συνεργασία με την BCI Media.

Το Forum διήρκησε από τις 08 έως και τις 24 Φεβρουαρίου και αποτελεί προοίμιο της, προγραμματισμένης για 14 – 16 Μαΐου 2021, έκθεσης «Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών» στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Στόχοι του η παρουσίαση των ελληνικών νησιών και της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν (δεδομένης της δυσμενούς λόγω Covid κατάστασης, καθώς και η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων τους.

Η πρόσκληση απευθυνόταν σε δημάρχους (κατά κύριο λόγο) και ως εκ τούτου την Αίγινα εκπροσώπησε ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Ζορμπάς ο οποίος μίλησε για όσα έχει να  προσφέρει το νησί μας ως αξιόλογος τουριστικός προορισμός. Στο τέλος της συνομιλίας, παρουσιάσθηκε ένα τρίλεπτο προωθητικό βίντεο το οποίο επιμελήθηκε η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Δήμου Αίγινας με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γεώργιο Καραχρήστο, δημοσιογράφο και Γενικό Διευθυντή της Mact Media Group, για την πρόσκληση συμμετοχής μας. Είναι βέβαιο πως τέτοιες πρωτοβουλίες και δράσεις συμβάλλουν σημαντικά στην ενίσχυση του τουρισμού στη χώρα μας, πόσο μάλλον σε εποχές όπως η σημερινή.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png