Δήμος Αίγινας. Ξεκίνησε σήμερα η παραλαβή των τάμπλετς από τους Διευθυντές των Σχολικών μονάδων.


Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 1η Απριλίου η παραλαβή ηλεκτρονικών συσκευών - τάμπλετ από τους Διευθυντές των Σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αίγινας, κατόπιν των αιτημάτων που τα σχολεία είχαν καταθέσει.
Η δαπάνη της προμήθειας καλύφθηκε από έκτακτη επιχορήγηση που έλαβε ο Δήμος Αίγινας για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών που προκλήθηκαν από την πανδημία. Τα τάμπλετ προσφέρονται ως δωρεά στα σχολεία του νησιού, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο να μην επιβαρυνθούν οικονομικά οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Τα σχολεία του νησιού θα λάβουν επί συνόλου εκατόν είκοσι δύο τάμπλετ, τα οποία στην συνέχεια θα παραδοθούν στους μαθητές προς χρήση στο πλαίσιο παρακολούθησης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης λόγω αναστολής της δια ζώσης λειτουργίας των σχολικών μονάδων.
Οι ηλεκτρονικές συσκευές θα επιστραφούν στις σχολικές μονάδες όταν εκλείψουν οι λόγοι για τους οποίους παραχωρήθηκαν και θα παραμείνουν σε αυτές ως πάγιος εξοπλισμός για κάλυψη μελλοντικών αναγκών.
Ευχαριστούμε θερμά τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.κ. Στυλιανό Θεριανό και Γιώργο Σκαλτσιώτη και τα μέλη αυτών, καθώς και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας για την αμέριστη συνεργασία τους στην ολοκλήρωση της διαδικασίας προς όφελος των μαθητών του νησιού μας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png