Συλλυπητήρια επιστολή του Δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά και των μελών της Δημοτικής Αρχής για την απώλεια του Μιχάλη Λαγωνίκα.

Δήμος Αίγινας. Ανακοίνωση.
Συλλυπητήρια επιστολή του Δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά και των μελών της Δημοτικής Αρχής για την απώλεια του Μιχάλη Λαγωνίκα
Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, τα μέλη της Δημοτικής Αρχής και τα μέλη της παράταξης «Αίγινα Αποφασίζεις» εκφράζουμε τα πιο βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του συνεργάτη, φίλου και σπουδαίου επιστήμονα Μιχάλη Λαγωνίκα.
Ο Μιχάλης υπήρξε ένας εξαίρετος οικονομολόγος, ο οποίος με αξιοπιστία, ζήλο και ανιδιοτέλεια προσέφερε τις υπηρεσίες και τις γνώσεις του στην παρούσα και προηγούμενη Δημοτική αρχή, συνεργαζόμενος με Δημοτικούς υπαλλήλους με γνώμονα το όφελος και το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας.
Αγωνιζόταν πάντοτε με σθένος και μαχητικότητα για τις αρχές και τις ιδέες του, που συγκεντρώνονταν στο ήθος, τη σοβαρότητα, τη γνώση, την έγνοια στο συνάνθρωπό του και την αλήθεια, στοιχεία που συνθέτουν το χαρακτήρα ενός σπάνιου άνδρα.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 20 Απριλίου 2021 και ώρα 16:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά στο Λιβάδι Αίγινας, ακολουθώντας τους περιορισμούς για την διασπορά του κορωνοϊού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png