"Καλή επιτυχία", ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αίγινας στους υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων του Επαγγελματικού Λυκείου Αίγινας.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Κοντά στους μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου Αίγινας βρέθηκε νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Ιωάννης Ζορμπάς για να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις τους που ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη 15 Ιουνίου 2021.
Ο Διευθυντής του Επαγγελματικού Λυκείου Αίγινας κ. Χρήστος Λίτος, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την επίσκεψή του κι έδωσε οδηγίες στους υποψήφιους μαθητές.
Ο Δήμαρχος Αίγινας στο μήνυμα που απηύθυνε στους μαθητές ανέφερε: «Οι Πανελλήνιες εξετάσεις ανοίγουν ένα νέο κύκλο για την ζωή σας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να σας δημιουργούν άγχος για το τι θα γίνει στο μέλλον. Είναι μία εμπειρία, όπως μία εμπειρία είναι και το σχολείο και γενικότερα οι φάσεις που περνάμε στην ζωή μας. Το Επαγγελματικό Λύκειο δίνει πολλές ευκαιρίες, ειδικά σε παιδιά σαν εσάς που έχουν ιδιαίτερες δεξιότητες κι εδώ μπορούν να τις αναπτύξουν. Όπως γνωρίζετε μετά από αγώνα τόσο της μαθητικής, όσο και της εκπαιδευτικής κοινότητας επιτεύχθηκε να γίνουν ισότιμοι οι τίτλοι σπουδών με το Γενικό Λύκειο, με αποτέλεσμα να δίνεται σε εσάς το δικαίωμα και η ευκαιρία να μπορείτε να εισαχθείτε στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, δίνοντας εξετάσεις σε αυτά τα μαθήματα που εσείς είστε καλοί, δηλαδή στα μαθήματα της επαγγελματικής σας ειδικότητας. Κι αυτή είναι στοχευμένη απόφαση του Υπουργείου Παιδείας. Επίσης μπορείτε μετά την αποφοίτησή σας από εδώ να βγείτε και στην ελεύθερη αγορά εργασίας ή να εγγραφείτε σε ένα ΙΕΚ. Επομένως οι ευκαιρίες δεν σταματούν. Το θέμα είναι εσείς οι ίδιοι τι θέλετε να κάνετε και τι στόχους έχετε θέσει. Τέλος με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση ο Δήμος Αίγινας έχει εκδώσει το ιστορικό λεύκωμα «Η Αίγινα του Καποδίστρια», για την πορεία και την ζωή του Κυβερνήτη στην πρώτη πρωτεύουσα του νεώτερου ελληνικού κράτους, την Αίγινα, το οποίο σας προσφέρετε ως αναμνηστικό για την αποφοίτησή σας. Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και όλα στην ζωή επιτυγχάνονται αρκεί να επιμείνουμε στους στόχους μας και να έχουμε θέληση και υπομονή».
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png