25 τα ενεργά κρούσματα κορονοϊού στην Αίγινα για την εβδομάδα 19 έως τις 25 Ιουλίου 2021.

covid-aegina-51.jpg

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το Γραφείο Δημάρχου του Δήμου Αίγινας, τα ενεργά κρούσματα κορονοϊού στο νησί για την εβδομάδα 19 έως τις 25 Ιουλίου 2021 είναι 25. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρονται τα ενεργά κρούσματα την εβδομάδα από τις 5 έως τις 11 Ιουλίου 2021 που ήταν 7 και την εβδομάδα από τις 12 έως τις 18 Ιουλίου 2021 που ήταν 21 ενεργά κρούσματα.

Η εκτίμηση που αναφέρεται στην ανακοίνωση είναι, ότι με βάση τα στοιχεία των τριών εβδομάδων, η τελευταία από αυτές "δείχνει μια αποκλιμάκωση της διασποράς του ιού και σταθεροποίησής του" Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Αίγινας αναφέρει τα ακόλουθα:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



"Σύμφωνα με την εβδομαδιαία ενημέρωση ενεργών κρουσμάτων Covid – 19 που λαμβάνουμε από τον Εθνικό Μηχανισμό Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην Γεωγραφική αρμοδιότητα του Δήμου Αίγινας για την εβδομάδα από τις 5 έως τις 11 Ιουλίου 2021 είχαμε αναφορά 7 ενεργών κρουσμάτων Covid - 19, εκ των οποίων το 1 νοσηλευόταν και τα 6 είχαν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Για την εβδομάδα από τις 12 έως τις 18 Ιουλίου 2021 είχαμε αναφορά 21 ενεργών κρουσμάτων, με το 1 να έχει νοσηλευτεί και τα 20 να έχουν τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Από αυτά, τα 17 ήταν νέα της εν λόγω εβδομάδας.

Τέλος, για την εβδομάδα από τις 19 έως τις 25 Ιουλίου 2021 αναφέρονται 25 ενεργά κρούσματα, όλα βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, εκ των οποίων τα 8 είναι νέα της εν λόγω εβδομάδας.

Παρά το γεγονός ότι παρατηρείται μια μεγάλη αύξηση μεταξύ της εβδομάδας 5-11 Ιουλίου και 12-18 Ιουλίου 2021 ενεργών κρουσμάτων, η εβδομάδα 19-25 Ιουλίου 2021 μας δείχνει μια αποκλιμάκωση της διασποράς του ιού και σταθεροποίησής του.

Καλούμε τους πολίτες να εξακολουθήσουν να διαφυλάττουν την υγεία τους ως το πολυτιμότερο αγαθό, να φορούν την προστατευτική τους μάσκα, να κρατούν αποστάσεις, να απολυμαίνουν τακτικά τα χέρια τους και να αερίζουν τους κλειστούς χώρους που χρησιμοποιούνται προς κοινή χρήση, ώστε να διανύσουμε ένα ασφαλές καλοκαίρι για εμάς και τους επισκέπτες του νησιού μας.

Εξακολουθεί η ισχυρή σύσταση της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Αίγινας για τον εμβολιασμό όσων δεν τον έχουν πραγματοποιήσει ακόμα", αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο Δημάρχου του Δήμου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png