Προγράμματα μαζικής άθλησης από το Δήμο Αίγινας.

Δήμος Αίγινας. Ανακοίνωση.
Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Αίγινας με την  υποστήριξη και τη συγχρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού υλοποιεί  Προγράμματα Άθλησης, που  αφορούν τα παιδιά και τους εφήβους  του νησιού μας.

Πρόκειται για τα εξής προγράμματα:

1)  Άσκηση στην προσχολική ηλικία ( παιδιά 4-5 ετών )

2)  Άσκηση στην παιδική ηλικία  (παιδιά 6-12 ετών )

3)  Άσκηση στην εφηβική ηλικία ( παιδιά  12-18 ετών ).

Το πρόγραμμα  που αφορά στην προσχολική ηλικία θα προσανατολίσει από νωρίς τα παιδιά στην ανάγκη, τη χαρά και τα οφέλη της άθλησης , ενώ τα προγράμματα που αφορούν στην παιδική και στην εφηβική ηλικία   θα περιλαμβάνουν πιο συγκεκριμένα τα αθλήματα που αναπτύσσονται στο νησί μας.(στίβος, ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση και ιστιοπλοΐα) .

Η χρονική διάρκεια όλων των προγραμμάτων θα είναι μέχρι τις 15 Ιουνίου 2010 και τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα καταβάλουν εφάπαξ το ποσό των δέκα  Ευρώ (10€) για όλο το πρόγραμμα.

Αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται  στα Σχολεία ή στο Δημαρχείο μέχρι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010. Ο αριθμός των παιδιών που θα συμμετέχουν είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει των αιτήσεων . Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Δήμο Αίγινας τηλ: 22973 20014.