Ευχαριστήριο του Δήμου Αίγινας προς το 2ο Δημοτικό Σχολείο, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών της κ. Στέλλας Παυλινέρη, την ΑΝΕΔΗΚ και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ο Δήμος Αίγινας και η δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας και την Διευθύντρια κα Αρχοντούλα Γεωργοπούλου, καθώς και το Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Κέντρο Διά Βίου Μάθησης της κας Στέλλας Παυλινέρη για την εξαιρετική πρωτοβουλία καθηγητών, δασκάλων και μαθητών που με όρεξη και μεράκι συγκέντρωσαν μεγάλη ποσότητα σε τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής την περίοδο των εορτών.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ και ιδιαιτέρως τον κ. Άγγελο Κρητικό για την συνεχή και μηνιαία στήριξη του στην δομή μας, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας και τον Προϊστάμενο κ. Γεώργιο Σουλιώτη για την προσφορά μεγάλης ποσότητας παιχνιδιών, αλλά και όλους τους πολίτες που προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια) για τις 100 και άνω οικονομικά αδύναμες και ευπαθείς ωφελούμενες οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αποδεικνύοντας πως ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Ευελπιστούμε οι ενέργειες και οι πρωτοβουλίες αυτές να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png