Δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης, στις 24 και 25 Ιανουαρίου, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί στην Αίγινα.


Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το Γραφείο Δημάρχου του Δήμου Αίγινας, δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης, στις 24 και 25 Ιανουαρίου, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί στην Αίγινα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που προβλέπονται στο νησί. Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η ανακοίνωση του Δήμου Αίγινας.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όσον αφορά την δια ζώσης λειτουργίας τους, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 στην Αίγινα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του έντονου ψύχους που προβλέπεται να επικρατεί στο νησί μας, σύμφωνα με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη, κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης που προηγήθηκε με τους Δημάρχους της Περιφέρειας Αττικής.  Για την πραγματοποίηση των μαθημάτων μέσω τηλεδιάσκεψης ανακοίνωση θα εκδοθεί από το Υπουργείο Παιδείας.

Κλειστοί θα παραμείνουν επίσης οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί της Χλόης και του Κοντού σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά για τους ίδιους λόγους με γνώμονα την ασφάλεια των νηπίων και των εκπαιδευτικών.

Ανάλογα με την εξέλιξη της κακοκαιρίας “Ελπίς” θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση εάν το κλείσιμο των σχολείων παραταθεί και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, αναφέρει η ανακοίνωση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png