Ο Δήμος Αίγινας διοργανώνει δράση συγκέντρωσης βιβλίων παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας.

Δήμος Αίγινας. Ανακοίνωση.
Ο Δήμος Αίγινας, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του "Όλοι μαζί μπορούμε" και έχοντας την υποστήριξη των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αίγινας, διοργανώνει δράση συγκέντρωσης βιβλίων παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας, με σκοπό την ενίσχυση των βιβλιοθηκών στα Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσια του νησιού.

Κεντρικό μήνυμα το «Ξαναδώστε ζωή στα βιβλία που διαβάσατε και αγαπήσατε. Χαρίστε τα!» και βασικός στόχος η ενίσχυση της φιλαναγνωσίας σε μια εποχή τόσο ηλεκτρονική όσο η σημερινή.

Σας καλούμε, λοιπόν, να ανατρέξετε στους τίτλους που έχετε σπίτι, να επιλέξετε εκείνα που απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους, να τα φέρετε σε εμάς και να βοηθήσετε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα γενιά να αγαπήσει το διάβασμα.

Προς ενίσχυση της δράσης σε τοπικό επίπεδο, όσοι συμμετάσχουν σε αυτή θα λαμβάνουν αυτόματα μέρος σε κλήρωση δέκα βιβλίων για ενήλικες, δωρεά του Δήμου Αίγινας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ελάτε το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 κι ώρες 10:00 – 14:00, στο Δημαρχείο Αίγινας (Οινώνης 3), να αποδείξουμε ξανά πως όλοι μαζί τα καταφέρνουμε καλύτερα!

Τα βιβλία που θα προσφέρετε χρειάζεται να είναι πολύ καλά διατηρημένα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6980 665874 και 22970 20013.

Με εκτίμηση,

Μαίρη Κουκούλη
Αντιδήμαρχος Αίγινας
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png